Medzinárodná organizácia si pre konanie prestížnej konferencie vybrala Slovensko, NBS na jej zabezpečenie pripravuje súťaž

Národná banka Slovenska (NBS) pripravuje prestížnu ekonomickú konferenciu so stovkami účastníkov z celého sveta. Čestným hosťom podujatia, ktoré bude od 21. do 24. augusta v Bratislave, je aj nositeľ Nobelovej ceny za ekonómiu profesor Douglas W. Diamond.

20.01.2024 10:53
SR NBS Kažimír predikcia TK BAX Foto: ,
Na snímke sprava guvernér NBS Peter Kažimír a hlavný ekonóm NBS Martin Reiner.
debata (1)

Centrálna banka pripravuje verejné obstarávanie na dodávateľov, ktorí by podujatie zabezpečili. Rozhodujúca bude cena a koncept kreatívneho riešenia podľa popisu.

„Očakávame, že na podujatie do Bratislavy pricestuje 600 až 800 finančných odborníkov z univerzitného prostredia, centrálnych bánk a súkromného sektora,“ informuje národná banka. V minulom roku túto konferenciu hostil Amsterdam, budúci rok ju zorganizuje Paríž. NBS ju aktuálne pripravuje v spolupráci s medzinárodnou organizáciou European Finance Association (EFA), ktorá podujatie organizuje každý rok v inom štáte.

pečivo, rožok, rožky, potraviny, nákup Čítajte viac Čo sa deje s cenami potravín? Pozrite sa na rožky a chlieb

NBS vyhlásila prípravné trhové konzultácie. Sú určené poskytovateľom eventových služieb a eventovým agentúram, ktoré by mali záujem zúčastniť sa na súťaži na zabezpečenie tejto konferencie. Firmy môžu prejaviť svoj záujem o organizovanie podujatia prostredníctvom elektronickej pošty na adresu pavel.bachor@nbs.sk, a to do 25. januára. Komunikácia bude následne 29. januára pokračovať osobnou účasťou v priestoroch národnej banky.

Všetky podrobnosti a kritéria pre verejné obstarávanie sú dostupné na webovej stránke Národnej banky Slovenska: https://nbs.sk/…ual-meeting/

1 debata chyba
Viac na túto tému: #NBS #ekonómovia