Ikea spustila veľké zľavy. Pôjde o vyše tisíc výrobkov, niekde ceny klesnú aj o 25 percent

Švédsky predajca nábytku Ikea znižuje ceny svojho sortimentu naprieč všetkými oddeleniami. O zmene, ktorá sa dotkne celkovo 1 200 výrobkov, informuje firma vo svojej tlačovej správe.

06.09.2023 14:53
IKEA Bratislava Foto:
Obchodný dom IKEA v Bratislave
debata (1)

Ceny produktov, medzi ktorými nebude chýbať ani najpredávanejší nábytok zo série HEMNES, BRIMNES či MARKUS, klesnú v priemere o 3,5 percenta. Niektoré ikonické výrobky, ako napríklad nástenné police LACK, si môžete kúpiť lacnejšie dokonca o viac ako 25 percent.

Prvá IKEA na Slovensku, v Bratislave na...
Zakladateľ IKEA a jeden z najväčších...
+11Zakladateľ IKEA a jeden z najväčších...

„Dlhodobou stratégiou Ikea je ponúkať výrobky za také ceny, aby si ich mohlo dovoliť čo najviac ľudí. V ostatnom období, kedy množstvo domácností pociťuje dopady aktuálnej ekonomickej situácie a rastúcich životných nákladov, je to ešte aktuálnejšie. Hľadali sme rôzne spôsoby naprieč celým naším podnikaním, aby sme mohli ceny znížiť," objasňuje v tejto súvislosti riaditeľka Obchodného domu Ikea Bratislava Lucia Klečková.

SR-Bratislava-obchodný areál-AVION Shopping Park-IKEA-otvoreni Čítajte viac Kríza životných nákladov tvrdo zasiahla ľudí. Známa firma prichádza s riešením, pre zamestnancov vytvára fond za 10 miliónov eur

Okrem nábytku či políc však budú po novom lacnejšie aj postele, kuchyne či rôzne vybrané doplnky. Napríklad pri rozkladacej posteli HEMNES sa cena zníži z 349 eur na 299 eur. Cena plastovej škatule SALMA klesne zo 4,99 eur na 3,99 eur.

prva ikea na slovensku Čítajte viac IKEA v obrazoch. Pozrite si, ako sa menil obchod (fotogaléria)

„Náš sortiment je kľúčovou súčasťou identity a dedičstva Ikea, preto sa tešíme, že sa môžeme k slovenskému zákazníkovi priblížiť opäť o výrazný kus bližšie. Aj naďalej budeme hľadať rôzne možnosti, ktoré nám umožnia ceny našich výrobkov znižovať, a byť tak pre naše zákazníčky a našich zákazníkov dostupnejší,“ uzatvára Klečková.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ikea #nábytok