Najväčší zamestnávateľ na Slovensku láka na bonus 2 000 eur. Ponúka aj 350 eur na hypotéku a ďalšie benefity

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) sú najväčší zamestnávateľ na Slovensku. Koncom minulého roka zamestnávali viac ako 13 300 ľudí. Najnovšie je záujem po novej pracovnej sile taký veľký, že novým ľuďom ponúkajú na prvý pohľad štedré finančné odmeny.

12.07.2023 07:00
ŽSR, bonus, železnice Foto:
Náborový bonus u ŽSR.
debata (7)

Preto uskutočnili včera, teda 11. júla, náborový deň. Vo výzve na Facebooku sľubujú náborový bonus 2 000 eur, 350 eur na hypotéku a ďalšie benefity.

Rebríček firiem s najvyšším nástupným bonusom

Pozrite si, ktoré spoločnosti ponúkajú záujemcom o prácu náborový príspevok.

Fotogaléria
Popradský výrobca tepelných čerpadiel...
Výrobca cukroviniek v Bratislave spoločnosť...
+8Spoločnosť Continental so závodom vo Zvolene...

Železničiari vyzývajú záujemcov o prácu aj na pridanie sa do Facebookovej skupiny, kam denne pribúdajú ponuky na prácu. Skupina má už teraz skoro 1 500 členov.

mechanik, živnostník, práca, oprava auta Čítajte viac Nástupný bonus 3 000 alebo 4 000 eur dostanete v týchto firmách. Musia bojovať o ľudí

Na najväčšom pracovnom portáli Profesia.sk majú zverejnených niekoľko ponúk. Napríklad takému rušňovodičovi – traťovému strojníkovi v Bratislave ponúkajú nástupný plat 1135 eur v hrubom, pričom sľubujú, že mu plat po zaučení a získaní zručností zvýšia. Takisto sľubujú príspevok na hypotéku 350 eur a príspevok na nájomné bývanie 250 eur.

Rovnako poskytujú príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie. Také isté podmienky ponúkajú pre návestných majstrov v Bratislave či výpravcu v Devínskej Novej Vsi, no tomu o niečo nižší nižší plat – 1085 eur.

Výpravcovi v Kútoch na Záhorí ponúkajú 1085 eur v hrubom, ale už bez náborového bonusu. Manažérovi právnych vzťahov ponúkajú plat v hrubom 1 385 až 1 750 eur, tiež bez náborového bonusu.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #vlaky #Železnice Slovenskej republiky #ŽSR