Amazon v Seredi posilňuje tímy, chce prijať 800 pracovníkov

Spoločnosť Amazon sa pripravuje na blížiacu sa vianočnú špičku a rozširuje svoje tímy o sezónnych zamestnancov, ktorí sa budú starať o predpokladaný nápor vrátených zásielok.

05.10.2023 10:03
amazon, sered Foto:
debata (2)

Do svojho vratkového centra v Seredi preto prijme viac ako 800 zamestnancov. Ako uvádza spoločnosť, pracovníci na vstupných pozíciách dostávajú hodinovú mzdu vo výške 6,4 eura brutto.

„Reverzné centrum Amazon v Seredi vytvorilo od otvorenia v roku 2017 už 2 500 pracovných miest na plný úväzok. Teraz sa začína predvianočné obdobie a my musíme posilniť naše tímy, aby sme uspokojili zvýšený záujem od zákazníkov,“ uviedol generálny manažér Amazonu Sereď Miloš Jasenčak.

Volvo Čítajte viac Výborná správa pre východ Slovenska. Nový priemyselný park dá prácu až 16 000 ľuďom, preškolia ďalšie tisíce

Hoci ide o vratkové centrum, a teda najväčší pracovný peak prichádza až po Vianociach, naberať zamestnancov budú už pred sviatkami.

Americký online predajca na Slovensku zamestnáva takmer 3 000 stálych zamestnancov vo fulfilment centre v Seredi a v korporátnych kanceláriách v Bratislave.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sereď #Amazon