Česká firma konkuruje svetovým gigantom. Na Slovensku štartuje doručovanie na minútu presne

Ako často sa vám stáva, že si objednáte doručenie balíka kuriérom a musíte si zrušiť všetky povinnosti, pretože vám vopred ohlásia len deň doručenia a nie presnejší čas? Slovenská firma Packeta to chce zmeniť. Predstavila svoju novinku - minútové doručenie.

16.06.2022 10:00
preclievanie, kuriér Foto:
Ilustračné foto
debata

Slovenskí zákazníci budú medzi prvými v Európe, ktorí si čoskoro budú môcť užiť novú službu, vďaka ktorej sa dozvedia presný čas doručenia zásielky kuriérom. Online systém sledovania im tiež umožní vidieť, kde sa zásielka nachádza a kedy s ňou kuriér príde.

Česká spoločnosť Packeta novinkou reaguje na prieskum, ktorý ukázal, že pri doručení zásielky kuriérom najviac Slovákom chýba presný čas doručenia, doručenie cez víkend, či možnosť platby na dobierku kartou. Približne 40 percent opýtaných v prieskume Packety uviedlo, že s dostupnými doručovacími službami nie sú pre tieto dôvody spokojní.

Doručovanie na minútu presné
Doručovanie na minútu presné
Doručovanie na minútu presné
Pošta Čítajte viac Prepúšťanie a rušenie pobočiek. Slovenskí poštári inovujú

Väčšina kuriérskych spoločností totiž pri doručení uvádza len deň doručenia s 8 až 12 hodinovým oknom, iné dodatočne informujú maximálne hodinu vopred.

Alexander Jančo, výkonný riaditeľ Packety na Slovensku dnes ráno na tlačovej konferencii ohlásil, že službu spúšťajú od pondelka, 20. júna. Presný čas doručenia aj polohu kuriéra bude možné sledovať priebežne v mobilnej aplikácii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kuriér #poštové služby #packeta