Banka prekvapila netradičným krokom. Ľuďom preplatí 240 eur za energie

Otvorte si účet a ušetrite na rastúcich cenách energií až 240 eur. S takouto ponukou prišla UniCredit Bank pre všetkých klientov, ktorí si v marci a apríli otvoria účet.

01.03.2022 09:33
online nákup, online nakupovanie, nákup cez... Foto:
Ilustračné foto
debata (3)

Za odmenu im ponúka preplatenie až 10 % ich platieb za energie a telekomunikačné služby na každý mesiac počas jedného roka. Banka sa tak rozhodla podporiť slovenské domácnosti v situácii, kedy ich náklady na energie prudko rastú.

„Ponuku preplatenia až 10 % platieb za energie každý mesiac počas jedného roka získa každý nový klient, ktorý si v nasledujúcich dvoch mesiacoch založí účet START, OPEN alebo TOP. Ak sa klient rozhodne pre účet START, získa úsporu až 4 eur mesačne, pri účte OPEN ide o 12 eur mesačne a v prípade účtu TOP ušetrí až 20 eur mesačne. Úspora sa týka aj telekomunikačných služieb a internetu,“ informuje UniCredit.

Andrej Juris, Čítajte viac Šéf Úradu pre reguláciu pre Pravdu: Našli sme spôsoby, ako znížiť ľuďom účty za energie

Táto ponuka platí od 1. marca do 31. mája 2022. Na jej získanie je potrebné otvoriť si v UniCredit Bank bežný účet, platiť z neho energie alebo telekomunikačné služby pomocou trvalého príkazu, inkasa alebo SIPO a v prípade energií a plynu byť klientom spoločnosti ELGAS, k.s., Energie2, a.s. Slovenské elektrárne – energetické služby, s.r.o., Slovenský plynárenský priemysel, a. s., Stredoslovenská energetika, a. s., Východoslovenská energetika, a. s., ZSE Energia, a. s., innogy Slovensko, s. r. o., LAMA energy, a. s. – organizačná zložka,. a v prípade telekomunikačných služieb O2, Orange, Telekom.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #banky #ceny energií