Lacní Holanďania nepoľavujú v expanzii na Slovensku. Otvárajú ďalšiu predajňu na východe krajiny

Holandský diskont Action otvára na Slovensku už ôsmu predajňu. Bude v Spišskej Novej Vsi a po Michalovciach bude druhá prevádzka v košickom regióne. Informovala o tom spoločnosť v tlačovej správe.

20.07.2023 10:58
Action, diskontný reťazec, obchod, predaj,... Foto:
Action - nový diskontný reťazec.
debata (2)

Reťazec v novej predajni sľubuje 6-tisíc výrobkov zo 14 produktových kategórií – od hračiek a náradia cez záhradkárske potreby až po DIY a trvanlivé jedlo.

Obchod v Spišskej Novej Vsi s rozlohou 960 metrov štvorcových zákazníci nájdu na adrese Medza 15 a bude otvorený každý deň od ôsmej rána do ôsmej večera.

Action, diskontný reťazec, obchod, predaj, zákazník, Čítajte viac Expanzia naberá na obrátkach. Lacný reťazec otvára na Slovensku už siedmu predajňu

„Na Slovensku expandujeme rýchlym tempom a máme ambíciu predstaviť náš unikátny model čo najväčšiemu počtu zákazníkov. Predajne Action sa tešia veľkej obľube, a preto sme radi, že do Spišskej Novej Vsi môžeme priniesť okrem nových pracovných príležitostí aj širokú ponuku výrobkov za tie najnižšie ceny,“ tvrdí Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Action nový diskontný reťazec.
Action nový diskontný reťazec.
+16Action nový diskontný reťazec.
2 debata chyba
Viac na túto tému: #reťazec #Action