Z Bratislavy sa už lieta do gréckeho Solúna

Z Letiska M. R. Štefánika je od pondelku možné letieť aj do gréckeho Solúna. Od utorka pribudne aj pravidelná linka na grécky ostrov Korfu. Oba lety zabezpečí spoločnosť Ryanair.

06.07.2020 16:08
debata

Do Solúna je možné letieť z Bratislavy 2 x týždenne – v pondelky a v piatky, na Korfu tiež 2 x týždenne – v utorky a v soboty.

Od 4. júla spustil Ryanair aj ďalšie svoje lety z Bratislavy. Aktuálne zahŕňa 8 pravidelných liniek. Priletieť do Bratislavy bez potreby izolácie a negatívnych testov na koronavírus je aktuálne možné z Pafosu na Cypre, zo Solúna a Korfu v Grécku, z írskeho hlavného mesta Dublin, z Alghera na talianskej Sardínii a prvé lety tento týždeň budú spustené aj do Malagy a na Malorku. Írsky dopravca do svojho letového poriadku zaradil aj destinácie vo Veľkej Británii s odletom z Bratislavy – Londýn, Birmingham, Edinburgh, Manchester. Tam však stále nie je možné letieť z dôvodu zákazu civilných letov.

Dopravca otvoril aj pravidelné linku do Burgasu a Sofie v Bulharsku. Z nej zabezpečuje lety z Bratislavy aj dopravca Wizz Air, avšak po prílete je potrebné kontaktovať regionálny úrad verejného zdravotníctva, zotrvať v domácej izolácii a najskôr na 5. deň od príletu absolvovať test na koronavírus.

Naďalej ostávajú zakázané lety z Veľkej Británie, Ruska, Ukrajiny, Egypta, Tuniska, Maroka, Dubaja či Skopje a iných.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lety #letisko #Ryanair