Podnikateľom roka sa stal Michal Weis z IBL Software Engineering

Držiteľom titulu EY Podnikateľ roka 2017 Slovenskej republiky sa stal Michal Weis a spoločnosť IBL Software Engineering, spol. s r.o.

28.02.2018 12:55
debata

Titul EY Technologický podnikateľ roka 2017 získala Lívia Naništová, spoluzakladateľka spoločnosti Novplasta, s.r.o. Titul EY Začínajúci podnikateľ roka 2017 si prevzali Lucia Čierna, Barbora Bilčíková a Petra Bilčíková zakladateľky spoločnosti Fertucha, s.r.o.

„Poslaním tejto súťaže je nielen vzdať uznanie úspešným podnikateľom, ale aj informovať verejnosť o inšpiratívnych podnikateľských príbehoch. Činnosť a aktivity slovenských podnikateľov často presahujú hranice našej republiky a mali by sme byť na nich právom hrdí,“ povedal v utorok (27.2.) pri slávnostnom odovzdávaní ocenení Matej Bošňák, vedúci partner EY v Slovenskej republike.

Ako ďalej uviedol, držitelia titulu EY Podnikateľ roka Slovenskej republiky reprezentujú Slovensko na svetovom finále v Monte Carle.

Z viac ako sto prijatých nominácií sa tento rok do súťaže kvalifikovalo dvadsaťosem podnikateľských osobností. Desaťčlenná porota súťaže hodnotila uchádzačov podľa medzinárodných kritérií, a to podnikateľský duch, inovácie, čestnosť a poctivosť / osobný vplyv, finančné výsledky, strategická orientácia, celoštátny/glo­bálny dosah.

TASR informovala Katarína Sekulová zo spoločnosti EY.

debata chyba
Viac na túto tému: #Podnikateľ roka