Obyvateľom viacerých regiónov banka zmodernizuje nákupné centrá. Pozrite sa, o ktoré mestá ide

Spoločnosť 365.invest plánuje na Slovensku zmodernizovať niekoľko nákupných centier. Ako informuje PR manažérka spoločnosti Katarína Dubeňová, plánujú prestavbu starých priestorov Hypernovy na novodobejšie retailové parky vo viacerých mestách na Slovensku, ako napríklad Pezinok, Ružomberok, Lučenec, či Nové Zámky.

23.04.2023 08:45
Eurovea Foto:
Pohľad na Pribinovú ulicu, ktorá sa postupne mení na moderný mestský bulvár s námestím priamo pred hlavným vstupom do nákupného centra.
debata

Cieľom prestavby je dať im modernejší dizajn a lepšie využitie, bez výraznejších stavebných zásahov. Obyvatelia regiónov tak získajú viaceré služby pod jednou strechou.

Action, diskontný reťazec, obchod, predaj, zákazník, Čítajte viac Otvorili nový ultralacný reťazec. Predajňa sa ihneď zaplnila zákazníkmi, pozrite sa, ako to vyzeralo

Pod značkou Storia sa začiatkom tohto roka na Slovensku predstavil nový brand nákupných parkov v ôsmich mestách a obciach. „Ide o retailové parky, ktoré patria pod správu spoločnosti 365.invest, najväčšieho správcu realitných fondov na Slovensku," poznamenala Dubeňová. Ako dodala, tieto obchodné centrá patria k typom retail outdoorových parkov, vďaka ktorým sa zvyšuje dostupnosť viacerých služieb aj v menších mestách. Nachádzajú sa v Trnave, Leviciach, Rovinke, Myjave, Žiari nad Hronom a dve strediská v Šamoríne. „Vo štvrtok 27. apríla k nim pribudne novootvorené nákupné centrum v Pezinku," doplnila s tým, že v ďalších lokalitách prebiehajú rokovania a negociácie s nájomcami.

debata chyba
Viac na túto tému: #regióny #nákupné centrum #365.bank