Slovenská pošta rozpredáva majetok. Záujemcovia sa jej môžu hlásiť s ponukami

Slovenská pošta realizuje komerčný predaj neupotrebiteľného nehnuteľného majetku. Ide napríklad o prázdne objekty, ktoré dlhodobo pošta nevyužíva na svoju činnosť, respektíve pozemky, ktoré nie sú pre ňu potrebné. Informovala o tom hovorkyňa pošty Iveta Dorčáková.

07.03.2022 11:41
Pošta Foto: ,
pošta
debata (6)

Medzi ponúkanými nehnuteľnosťami sú aj také objekty, ktoré z pohľadu Slovenskej pošty nebudú v strednodobom horizonte nevyhnutné na zabezpečenie prevádzkových potrieb. Pošta opäť ponúka na predaj objekt v Banskej Belej – budovu obchodu a služieb spolu s garážou, objekt pôvodne meštianskeho domu s vnútorným dvorom v Dobšinej, budovu pošty v Kráľovej Lehote, budovu pošty v Radzovciach a dom so záhradou v Nových Zámkoch.

Slovenská pošta Čítajte viac Slovenská pošta dostala pokutu vo výške takmer 331 tisíc eur

Všetky ponuky s podrobnou špecifikáciou a pokynmi pre uchádzačov sú zverejnené na internetovej stránke Slovenskej pošty. Zároveň podľa Dorčákovej pošta umožňuje pri procese predaja obhliadku jednotlivých nehnuteľností.

„Záujemcovia o kúpu nehnuteľného majetku musia predložiť písomnú ponuku, v ktorej uvedú svoje identifikačné údaje, špecifikáciu predmetu predaja, návrh kúpnej ceny, vyhlásenie o súhlase s podmienkami postupu ponukového konania a ďalšie náležitosti,“ priblížila Dorčáková. Ponuku je potrebné predložiť v stanovenej lehote, a to buď osobne do podateľne Slovenskej pošty, alebo prostredníctvom poštovej zásielky. Vyhlasovateľ nebude akceptovať ponuku predloženú po termíne na doručenie ponuky.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #majetok #pošta #budova