Český Lidl zaviedol pre seniorov výrazné zľavy. Spustí akciu aj na Slovensku?

Obchodný reťazec Lidl u našich českých susedov spustil tento týždeň akciu pre seniorov. Reaguje tak na rastúce náklady súvisiace so zdražovaním.

12.10.2023 15:09
Jednoduché triky, ako dosiahnete, aby čerstvé... Foto:
Ilustračná foto.
debata (5)

Pre všetkých seniorov nad 65 rokov pripravil špeciálnu zľavu na najčastejšie nakupované produkty. S desaťpercentnou zľavou nakúpia seniori napríklad vajcia, nebalené pečivo, zeleninu či ovocie.

Od pondelka 9. októbra do nedele 15. októbra môžu českí seniori po preukázaní svojho veku vo všetkých predajniach Lidl nakúpiť ešte lacnejšie.

nakupovanie, potraviny, rodina Čítajte viac Zverejnili prvú analýzu o cenách potravín: odhalila, kto najviac zarábal aj či je potrebné ich regulovať

„Našim zákazníkom sa snažíme ponúkať nízke ceny každý deň, touto akciou sme chceli vyjsť v ústrety seniorom. Aj preto sme do ponuky zahrnuli produkty podľa kategórií, ktoré nakupujú veľmi často. Zároveň ide o produkty, pri ktorých vplyvom inflácie za poslednú dobu najviac vzrástla cena a mohli sa tak stať pre mnoho ľudí nedostupnými. V jedálničkoch by však rozhodne chýbať nemali. Symbolicky sme túto novinku predstavili k Medzinárodnému dňu seniorov ako darček a zároveň poďakovanie našim zákazníkom,“ povedal pre český portál iDnes konateľ spoločnosti Lidl Vít Pravda.

Akcia na zľavnené potraviny pre seniorov zrejme hranice Slovenska neprekročí. „Aktuálne takúto akciu zameranú výlučne na jednu skupinu zákazníkov neplánujeme. Našim cieľom je ponúkať výhodne a každý deň nízke ceny pre každého. Pre zákazníkov, ktorí chcú ušetriť ešte viac máme náš lojalitný program Lidl Plus. Dlhodobo sme taktiež zlacnili desiatky zákazníkmi obľúbených produktov, z našich výhodných cien teda profitujú všetci naši zákazníci,“ povedal pre Denník Pravda hovorca slovenského Lidl Tomáš Bezák.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Potraviny #akcia #zľava #Lidl