Tauris má zaočkované dve tretiny zamestnancov. V niektorých závodoch i viac

Spoločnosť Tauris Group v spoluprácu s infektológmi na čele s profesorom Pavlom Jarčuškom vzdelávala zamestnancov ohľadne očkovania. „Vo väčšine našich závodov sme už dosiahli odporúčanú kolektívnu imunitu. Najviac zaočkovaných, viac ako 95 %, máme v závode v Spišskej Novej Vsi,“ hovorí Richard Duda, generálny riaditeľ Tauris Group.

02.06.2021 09:16
očkovanie Foto:
Ilustračné foto.
debata (8)

Vďaka vysvetľovaniu dôležitosti očkovania pre získanie kolektívnej imunity, sa mäsokombinátu v rámci všetkých podnikov podarilo zaočkovať už celkovo 62 % zamestnancov. Spoločnosť tvrdí, že toto číslo sa ešte zvýši. Kolektívna imunita v TAURIS NITRIA v Mojmírovciach dosiahla viac ako 82 %, v prípade závodu RYBA Košice sa počet zaočkovaných blíži k 60 %, dodal Duda.

V rámci závodov Tauris Group preto prostredníctvom interného časopisu a mailovou komunikáciou prebiehala edukačná kampaň. „Niektorí zamestnanci verili dezinformáciám, ktoré sa o očkovaní šírili na internete. Preto sme dôležitosť očkovania, ochrany vlastného aj verejného zdravia vysvetľovali sériou odpovedí na často kladené otázky pod vedením profesora Pavla Jarčušku," dodáva Duda.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #mäso #očkovanie