Plzeňský Prazdroj Slovensko bude sídliť v budove Lakeside Park 02 pri Kuchajde

Do projektu Lakeside Park 02 pri Kuchajde, ktorý je aktuálne vo výstavbe sa sťahuje veľký nájomca. Plzeňský Prazdroj Slovensko sa pre lokalitu rozhodol aj v súvislosti s opatreniami spojenými s Covid-19.

21.12.2020 11:46
lakeside park 02 Foto:
Nové priestory Lakeside Park 02 budú sídlom Plzeňského Prazdroja.
debata

„Nový projekt Lakeside Park 02 nás oslovil najmä vďaka efektivite priestorov, s ohľadom na efektivitu prevádzkových nákladov. Jedinečná príležitosť pre nás bolo aj to, že sme mohli na základe skúseností z tohto roka naplánovať nové usporiadanie s ohľadom na náš budúci spôsob využívania kancelárie,“ priblížil Ondřej Kellner, Service&Facility Manager, Plzeňský Prazdroj Slovensko.

Lakeside Park 02 sa vyznačuje hlavne technológiami na ochranu zdravia zamestnancov, napríklad vzduchotechnikou zabezpečujúcou automatickú dezinfekciu a prívod 100% čerstvého vzduchu, bezdotykovým ovládaním výťahov, dômyselnejším členením priestorov a otvárateľnými oknami v každej kancelárii. Dôležitým faktorom pre budúcich nájomcov je aj certifikát udržateľnosti budov na úrovni LEED GOLD.

„Aj napriek tomu, že dnes mnohé firmy využívajú prevažne prácu z domu, uvedomujú si, že toto krízové obdobie pominie. Nové priestory im dokážu poskytnúť väčší komfort, nevyhnutnú sociálnu interakciu, a rovnako aj prevádzkové a ekonomické benefity, ktoré majú zásadný vplyv na produktivitu práce,“ povedal Martin Marko, obchodný riaditeľ Immocap.

Vlastníkmi projektu Lakeside Park 02 sú spoločnosti WOOD & Company a Immocap, ktoré spoločne participujú na developmente budovy, leasingu priestorov a rozvoji lokality. Výstavba objektu sa začala vo februári a ukončenie je naplánované na prvý kvartál 2022.

debata chyba
Viac na túto tému: #Plzenský prazdroj