Webglobe - Yegon mení vedenie

Spoločnosť Webglobe - Yegon s.r.o, jeden z najväčších slovenských poskytovateľov hostingu, robí zmeny vo vedení. Novým Managing Directorom sa stal Imrich Koller, ktorý vo firme pôsobí už 17 rokov a pozná jej fungovanie do detailu.

04.06.2020 11:02
Imrich Koller Foto:
Imrich Koller, managing director Webglobe - Yegon s.r.o
debata

Súčasný CEO Igor Strečko sa bude odteraz naplno venovať vedeniu WY Group a.s., pod ktorú Webglobe – Yegon s.r.o. spadá.

Spoločnosť Webglobe – Yegon s.r.o. pristúpila k rozhodnutiu o zmene vo vedení potom, čo sa stala súčasťou skupiny WY Group a.s., spoločne so slovenskou firmou Atlantis Systems s.r.o. a českými hostingovými spoločnosťami IGNUM s.r.o a Stable.cz, s.r.o.. Doterajší CEO Igor Strečko sa bude môcť naplno venovať rozvoju WY Group a.s. v strednej Európe.

“Zmena vedenia Webglobe – Yegon je ďalším krokom, ktorý smeruje k zmene pomerov na stredoeurópskom hostingovom trhu. Chceme naďalej zvyšovať kvalitu a rozsah služieb na poli managed hostingu a serverov v tomto regióne. Táto stratégia vyžaduje moje plné nasadenie v roli CEO WY Group,” komentuje rozhodnutie Igor Strečko.

Vedenia spoločnosti Webglobe – Yegon sa ujal Imrich Koller, ktorý vo firme zastával pozíciu Chief Customer Officer a pôsobí v nej takmer od jej začiatku. Počas svojej kariéry prešiel skoro všetkými pozíciami, takže pozná fungovanie spoločnosti Webglobe – Yegon po každej stránke.

“Príležitosť viesť Webglobe – Yegon pre mňa znamená pokračovať smerom, ktorý úspešne vytýčil môj predchodca a dlhoročný kolega Igor Strečko. Veľmi si vážim jeho dôveru a teším sa na výzvy, ktoré nám expanzia na stredoeurópsky trh prinesie,” uviedol Imrich Koller, nový Managing Director Webglobe – Yegon.

Spoločnosť Webglobe založil Igor Strečko spoločne s Jurajom Hantákom, ktorý ju viedol vyše 20 rokov. V roku 2014 sa spoločnosť spojila s firmou Yegon. V roku 2019 Igor Strečko založil pobočku Webglobe – Yegon v Malajzii, v tom istom roku nasledoval vstup investora Sandberg Capital a Igor Strečko sa stal CEO akciovej spoločnosti WY Group.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vedenie #web hosting