Sto obalov za minútu. V Dunajskej Lužnej majú superfľaškomat, fľaše sa do neho sypú naraz

V Dunajskej Lužnej pred obchodným strediskom COOP Centrum uviedla spoločnosť Envipco Slovakia slávnostne do prevádzky najrýchlejší zálohový automat v Strednej Európe.

22.12.2023 08:35
debata
Superfľaškomat v Dunajskej Lužnej, zhltne obaly naraz
Video

Tento automat dokáže spracovať viac ako 100 obalov za minútu, čím výrazne skráti čas čakania zákazníkov v radách. Výhodou tohto automatu je, že spotrebitelia už nebudú musieť vkladať do zariadenia vratné obaly po jednom, ale jednoducho vysypú obsah tašky alebo vreca s obalmi do násypníka automatu.

Toto outdoorové riešenie je ideálne pre veľké obchodné centrá s parkovacou plochou a celý proces vrátenia obalov prebehne ešte pred samotnou návštevou obchodu. Z pohľadu obchodníka je to najlepšie a najefektívnejšie riešenie, ktoré šetrí veľkú časť predajnej ako aj skladovacej plochy vlastnej prevádzky.

Envipco Quantum si našlo už veľkú obľubu v severských krajinách, ale prerazilo aj v Grécku alebo na Malte. Čo sa týka centrálnej Európy, toto zariadenie má slávnostnú premiéru práve pred Vianocami ako symbolický darček pre slovenský zálohový systém, ale hlavne pre spotrebiteľov, ktorým sa zjednoduší a zrýchli proces zálohovania, uvádza spoločnosť.

Envipco – je vedúci partner pre riešenia automatov na vrátenie fliaš. Spoločnosť bola založená v roku 1982 a je vedúci globálny poskytovateľ recyklačných systémov a automatov na vrátenie fliaš. Patentované technológie ako vynález automatu na vrátenie fliaš vynašiel Bruce De Woolfson.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dunajská Lužná #zálohovanie fliaš #Coop #fľaškomat