Fico zverejnil uniknuté video z Dubaja. Sulík kričí, že treba vypiť celý bar

Predseda Smeru v nedeľu sľuboval, že zverejní "dôkaz proti Sulíkovi" v súvislosti s výstavou Expo v Dubaji. V pondelok poobede zverejnil krátke video, kde sa predseda SaS Richard Sulík zabáva spolu s nemeckým celebritným párom Geissovcov.

15.05.2023 18:45
Sulík, Dubaj, Expo Foto:
Richard Sulík s Geissovcami.
debata (294)

Kauza Expo v Dubaji znova oprášil dnes už exminister hospodárstva Karel Hirman (Demokrati), ktorý našiel pohľadávky a záväzky v objeme milión eur. Medzi inými boli nezaplatený účet 54-tisíc eur za reštauráciu či 180-tisícové pohľadávky za apartmány.

sulik Čítajte viac Čo sa dialo v Expo Dubaj za čias Sulíka? Hirman teraz odkrýva veľké nezrovnalosti

Fico video zverejnil s popisom, že liberáli „v Dubaji mľaskali, že ich bolo počuť až na Slovensko“. Krátke video ukazuje Sulíka a poslankyňu SaS Janku Bittó Cigánikovú spolu s Geissovcami. Fico nepovedal, odkiaľ ho má a na krátkom 40-sekundovom videu Sulík predstavuje Bittó Cigánikovú a Geissovcov. Sulík na videu hovorí, že "máme dosť ťažkú úlohu. Dnes treba vypiť bar“.

„Zatiaľ môžem konštatovať, že nám tu ostal jeden veľký bordel v dokladoch. Nevydokladované výdaje a použitie štátneho majetku v sumách stoviek tisíc eur. Na druhej strane sú tu údajné pohľadávky za údajne poskytnuté služby a neviem čo všetko v rádoch desiatkach a stovkách tisíc eur,“ povedal minulý týždeň o kauze Expo v Dubaji Hirman.

Pozrite si, aké nezrovnalosti našiel Hirman po Sulíkovi v súvislosti s Expo v Dubaji.

Saska chystá reakciu, na utorok zvolali tlačovku s názvom „Upozornenie pre nového ministra hospodárstva + reakcia na Expo Dubaj“.

294 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Sulík #Expo v Dubaji