Billa rozbieha veľkú akciu so slovenskou čerpačkou. Po novom dostanete na pumpách nový servis

Čerpačka OMV a reťazec Billa uzatvárajú strategické partnerstvo, aby širokú ponuku potravín rozšírili na desiatky čerpacích staníc po celom Slovensku. Som veľmi rada, že sme sa s našimi partnermi zo spoločnosti BILLA dohodli na rozšírení konceptu VIVA BILLA na ďalšie čerpacie stanice na celom Slovensku,“ hovorí Miriam Fellingerová, retail manažérka OMV Slovensko.

11.05.2023 11:42
343715992 749959626601001 4804025406724386627 n Foto:
Ako bude vyzerať nový vzhľad čerpacej stanice OMV.
debata (3)

Na Slovensku má vzniknúť nová sieť predajní, ktoré ponúknu kvalitné a čerstvé potraviny aj počas bežných dní a sviatkov. Ostatné obchody bývajú počas štátnych sviatkov zvyčajne zatvorené, informujú spoločnosti v tlačovej správe.

Ich prieskumy ukazujú, že až 9 z 10 Slovákov považuje koncept potravín na čerpacej stanici za výhodný. Tvrdia, že najväčšie využitie je cestou do práce a z nej, vo večerných hodinách a počas sviatkov, keď sú ostatné obchody zatvorené. Až 60 % Slovákov sa v ich prieskume vyjadrilo, že počas štátnych sviatkov by využilo čerpaciu stanicu na nákup potravín. Hlavný benefit je, že prepojenie tankovania s nákupom potravín im ušetrí čas.

bravčové mäso, mäso, potraviny Čítajte viac Potraviny sa môžu predávať po uplynutí doby minimálnej trvanlivosti, najviac však 45 dní

„Za posledný rok sme v spolupráci s OMV Slovensko spustili ponuku čerstvých potravín na dvoch čerpacích staniciach v Bratislave a po jednej v Trenčíne, Šamoríne a Nitre. Potvrdilo sa nám, že zákazníci uvítali možnosť rýchlych nákupov popri natankovaní a pravidelne sa vracajú. Sme preto radi, že postupne budeme ponúkať tento koncept zákazníkom naprieč celým Slovenskom. V prieskume sa nám zároveň potvrdzuje, že čerstvosť potravín, ktorú garantujeme, je v takomto koncepte dôležitým kritériom až pre 95 % zákazníkov,“ povedal Arnd Riehl, generálny riaditeľ BILLA.

Do konca roka by preto mali byť predajne VIVA BILLA otvorené už na 20 čerpacích staniciach, počas najbližších troch rokov by malo pribudnúť ďalších 50 prevádzok. Zákazníci nájdu v nových predajniach okrem pečiva a mliečnych výrobkov aj výber zeleniny a ovocia, mäsové výrobky i základnú ponuku trvanlivých potravín. Sortiment sa bude pravidelne obmieňať.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Potraviny #Billa #OMV #čerpacie stanice