V Bratislave vyrastie ďalší mrakodrap. Byty nemajú byť iba pre bohatých, pozrite si fotky

V hlavnom meste pribudne nový mrakodrap. Komplex Ister Tower postaví investičná skupina DRFG v spolupráci s developerom The Galata Group. Projekt sa bude nachádzať v centre mesta v blízkosti ďalších výškových budov ako je Sky park, Eurovea Tower alebo Nivy Tower.

09.01.2023 15:37
Vizualizácia nového projektu v Bratislave Foto:
Vizualizácia nového projektu v Bratislave.
debata

Hodnota celého projektu je okolo 250 miliónov eur. Projekt ponúkne 500 rezidenčných bytov, komerčné priestory a parkovacie miesta. Hlavnou dominantou, ako prezradila investičná skupina, bude 100 metrová vysoká budova s 33 poschodiami, ktoré doplnia dva menšie apartmánové domy.

Nový mrakodrap v Bratislave

V hlavnom meste vyrastie ďalší mrakodrap.

Fotogaléria
Vizualizácia nového projektu v Bratislave.
Vizualizácia nového projektu v Bratislave.
+2Vizualizácia nového projektu v Bratislave.

Stavať by sa malo začať v polovici roku 2024, dokončenie sa plánuje o tri roky. Ako uvádza investičná skupina, bývanie narozdiel od iných projektov v tejto lokalite nebude len pre najbohatších zákazníkov, ale aj pre vyššiu strednú triedu.

„Celý projekt je pre nás extrémne zaujímavý, pretože ponúka unikátne kombinácie prémiovej lokality s relatívne cenovou dostupnosťou pre budúcich majiteľov jednotiek. Na Slovensku máme plány byť v budúcnosti aktívni,“ uviedol riaditeľ DRFG Real Estate Josef Šilhánek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #byty #Sky Park #hlavné mesto #Ister Tower