Sme rodina má tiež požiadavky. Krajniak predstavil štyri kľúčové podmienky pre pokračovanie koalície

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak (Sme rodina) počíta s odchodom zvyšných nominantov SaS z vlády. Povedal to dnes v diskusnej relácii O 5 minút 12 RTVS s tým, že od SaS už neočakáva krok späť.

04.09.2022 12:42
koalícia, Bôrik, Boris Kollár, Milan Krajniak Foto: ,
Predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár a minister práce Milan Krajniak (vpravo) počas tlačovej konferencie hnutia Sme rodina po rokovaní predstaviteľov strán vládnej koalície v hoteli Bôrik.
debata (12)

Ako ďalej Krajniak uviedol, hnutie Sme rodina sa následne chystá zvyšným koaličným partnerom predstaviť svoje požiadavky, ktorými podmieňuje ďalšie fungovanie koalície.

zdravotne sestry Čítajte viac Matovič tvrdo útočí na Sulíka: Oznámili ceny za elektrinu a vypadol nám obraz aj zvuk, zase je na dovolenke

„Zastropovanie cien energii – plynu, tepla a elektriny. Po druhé – exekučná amnestia. Po tretie – rodičovský bonus. Po štvrté – zdanenie monopolov a tých regulovaných subjektov, ktoré zarábajú na tejto kríze," zdôraznil minister. Pri najbližšej schôdzi parlamentu by sa podľa neho mali odložiť všetky politické konflikty. „Tam sa sporme o to, aké má opozícia alebo my návrhy, ako pomôcť ľuďom," dodal Krajniak.

12 debata chyba
Viac na túto tému: #zdražovanie #koalícia