RegioJet od 7. mája postupne obnoví prevádzku nočných vlakov z Prahy do Košíc

Spoločnosť RegioJet od 7. mája postupne obnoví prevádzku nočných vlakov z Prahy do Košíc a odtiaľ naspäť do hlavného mesta Českej republiky. Konkrétne ide o rýchlik na trase Praha – Ostravsko – Košice RJ 1021 / RJ 1020 Praha – Ostrava – Žilina – Košice a späť. Spoločnosť tak reaguje na postupné uvoľňovanie opatrení spojených s koronavírusom. Ako podotkla riaditeľka RegioJet Ivana Sachsová, je tak aj pre rýchly rast záujmu o cestovanie medzi Českom a východným Slovenskom.

30.04.2021 09:41
debata (1)

Po nočnom spoji RJ 1021 bude nasledovať 9. mája aj vlak RJ 1020, ktorý pôjde z Košíc do Prahy a od piatku 14. mája, respektíve soboty 15. mája potom budú spomínané spoje jazdiť opäť denne. RegioJet tak ponúkne spojenie Českej republiky s východným Slovenskom vlakom dvakrát denne. Popritom sú v prevádzke aj tri spoje denne v každom smere na trase Praha – Bratislava a späť.

Koncom mája, presnejšie 28. mája, pôjde ďalší nočný spoj na trase Praha – Bratislava – Záhreb – Rijeka / Split. Počas mája a júna budú vlakové spoje jazdiť trikrát týždenne s odjazdom z Prahy cez Brno a Bratislavu, a to v piatok, v nedeľu a v utorok. Z Chorvátska pôjdu vlaky v sobotu, v pondelok a v stredu. V júli a v auguste budú spoje jazdiť v každom smere denne.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RegioJet #vlaková doprava