Do bratislavského Avionu sa vracia jeho bývalá riaditeľka

Najväčšie nákupné centrum na Slovensku Avion v Bratislave v apríli mení vedenie - centrum opäť povedie Andrea Aujeská. Tá ho viedla od roku 2014 až do odchodu na materskú dovolenku v roku 2018.

27.04.2021 11:01
Avion-zelen 2, avion Foto:
Do Avionu sa po troch rokoch vracia jeho pôvodná riaditeľka.
debata

Andrea Aujeská vyštudovala Stavebnú fakultu Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. V skupine IKEA pracuje od roku 2001. V roku 2003 získala pozíciu koordinátorky nájomníkov, kde úzko spolupracovala s nájomníkmi na rôznych projektoch na Slovensku a v Česku pre skupinu Inter IKEA Centre Group ČR/SR (teraz INGKA Centres). Od roku 2007 pracovala ako projektová manažérka. Počas tohto obdobia úspešne začala, zrealizovala a otvorila viacero náročných projektov modernizácie a rozširovania obchodných centier v rámci skupiny za ich nepretržitej prevádzky.

Počas jej neprítomnosti na materskej dovolenke viedol centrum Vladimír Bereš. Avion riadil celkovo už dvakrát – aj po jeho otvorení v rokoch 2002 až 2006. Vladimír Bereš zostáva v manažmente centra na pozícii zástupcu riaditeľky. Na poste využije skúsenosti z praxe property manažéra pre štyri nákupné centrá Avion v Česku aj na Slovensku, manažéra expanzie skupiny INGKA Centres pre ČR a SR. V rokoch 2011 až 2016 pôsobil ako regionálny riaditeľ IKEA Centres v Rusku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Avion