Za nábytkom od pondelka. Obchodný dom IKEA opäť privíta zákazníkov

Obchodný dom IKEA Bratislava opäť otvorí v pondelok 19. apríla svoje brány. Počet návštevníkov bude regulovaný na maximálne 1 400 v jednom čase. Avšak nakupovať sa bude dať za prísnych hygienických opatrení. Zákazníci si zároveň budú môcť skontrolovať naplnenosť obchodného domu IKEA na webstránke IKEA.sk a naplánovať tak svoju návštevu ešte bezpečnejšie.

15.04.2021 17:08
debata

Obchodný dom bol zatvorený 19. decembra 2020. "Sme nesmierne šťastní, že môžeme opäť privítať našich zákazníkov, no jedným dychom musím povedať, že bezpečnosť zákazníkov a našich zamestnancov je pre IKEA najdôležitejšia,” hovorí Lucia Klečková, riaditeľka obchodného domu IKEA Bratislava.

Zatvorené zatiaľ ostávajú detský kútik Småland, kaviareň a reštaurácia. Zákazníci si však svoje obľúbené mäsové či bezmäsité guľôčky HUVUDROLL budú môcť zobrať so sebou z bistra pri pokladniach. Obchodný dom žiada kupujúcich, aby navštevovali obchod iba v prípade potreby a ak je to možné, prichádzali do obchodu sami. Dodržiavali rozostupy, dezinfikovali si ruky, respirátor nosili správne či počkali s vrátením produktu. Ak sa končí záruka v období, kedy bol obchodný dom zatvorený, je automaticky záruka predĺžená do 31. mája.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ikea #nábytok