Aj v Ždiari sa lyžiari dočkajú mobilného odberového miesta

Lyžiari si budú môcť dať urobiť antigénový test v Ždiari už po vianočných sviatkoch.

22.12.2020 17:33
bachledka Foto:
Bachledka
debata

Návštevníkom lyžiarskych stredísk, ale aj hosťom ubytovacích zariadení vznikla nedávno nová povinnosť, a to preukázať sa negatívnym testom nie starším ako 72 hodín. Ide o prevenciu voči šíreniu ochorenia COVID – 19. Plánovaný deň spustenia mobilného odberového miesta (MOM) v Ždiari je 28.12.. Odvtedy nielen lyžiari, ale aj návštevníci širšieho okolia budú môcť získať antigénový test.

„Cieľom MOM je zabezpečiť ľuďom vyšší komfort pri plánovaní lyžovačky, a v stredisku vytvoriť tzv. negatívny areál, kde sa minimalizuje možnosť nákazy pre návštevníkov aj pre zamestnancov. Sme radi, že sa nám MOM v relatívne krátkom čase podarilo zrealizovať a už čoskoro bude aj v blízkosti strediska Bachledka Ski & Sun“, informovala manažérka marketingu strediska Bachledka Ski & Sun, Kristína Jakubová. Nachádzať sa bude na začiatku obce Ždiar, zo smeru Tatranskej Kotliny.

V stredisku sú zabezpečené koridory pre dodržiavanie rozostupov v miestach, kde sa vytvárajú rady, dotykové miesta, ako aj objekty, zariadenia a lanovka budú pravidelne dezinfikované, návštevníci budú koordinovaní a informovaní, že v jednej kabínovej lanovke môže cestovať len jedna osoba, alebo členovia jednej domácnosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bachledova dolina #antigénové testy #MOM #mobilné odbeové miesto