Portál Menucka.sk ponúka prehľad donášky jedla

Nakoľko služby reštaurácií sa nariadením vlády obmedzili len na výdaj jedla a mnohé z nich ešte pred ním svoje prevádzky aj úplne zatvorili, vznikla iniciatíva portálu a aplikácie menucka.sk, s ponukou bezplatného zverejnenia ponúk donášok jedla na Slovensku.

16.03.2020 12:45
menucka-donáška-shutterstock Foto:
debata

Portál dokáže po lokalizovaní alebo zadaní aktuálnej polohy každému ukázať najbližšie ponuky obedov v okolí. Po zadaní filtra “donáška” resp. priamej adresy menucka.sk/do­naska sa odfiltrujú tie reštaurácie a prevádzky, ktoré ponúkajú dovoz, prípadne jedlo na vyzdvihnutie so sebou na objednávku vopred.

“Vyzvali sme naše partnerské reštaurácie, aby si doplnili u nás informácie o donáškach a tiež mimoriadne ponúkame aj ostatným prevádzkam, ktoré ešte u nás nie sú, aby nám informácie o svojich službách poslali. Uverejníme ich u nás bezplatne.” vyjadrila sa zakladateľka portálu Kamila Slašťanová.

Zámerom je zmapovať informácie o donáškach a ľuďom v rôznych lokalitách na Slovensku jednoduchou formou sprostredkovať zoznam prevádzok, kde sa dá jedlo objednať. Aj s informáciami o menu, lokalite rozvozu, čase a spôsobe objednávania. To môže byť telefonické, emailové, cez vlastné webstránky online či cez externé objednávkové aplikácie, ktoré sú tiež prelinkované.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obed #reštaurácie a pohostinstvá