Slovenské historické hotely bodovali na medzinárodnom podujatí

Členovia Historických hotelov Slovenska si v konkurencii viac ako 100 hotelov z 13 krajín odviezli osem cien, z toho tri víťazstvá z celkovo siedmich kategórií.

19.11.2019 17:41
debata

Ceny sa odovzdávali v nedeľu vo Viedni. Ocenenia Heritage Hotels of Europe Awards sa zameriavajú na ocenenie jedinečnej dokonalosti medzi historickými hotelmi a na ocenenie ľudí, ktorí sú s nimi spätí. V oblasti kúpeľníctva a wellness druhýkrát za sebou obhájil víťazstvo Grandhotel Praha v Tatranskej Lomnici.

Ďalší slovenský zástupca Hotel Hviezdoslav v Kežmarku bol úspešný v kategórii kultúra. Víťazom ceny v kategórii romantika sa stal hotel Galicia Nueva v Haliči. Druhé miesto obsadil v kategórii dizajn Château Gbeľany, rovnako na druhej priečke sa umiestnil Hotel Elizabeth v Trenčíne, konkrétne v kategórii wellness.

Slovenský zástupca bodoval aj v oblasti gastronómie, na druhom mieste skončil Hotel Villa Nečas v Žiline.

.......

VIDEO: Pozrite si najkrajšie historické hotely na Slovensku na TV Pravda. Vo videu z 25. septembra 20198 sa k príbehom týchto hotelov vyjadruje Ján Svoboda, prezident asociácie Historické hotely Slovenska. Svoj pohľad na odvetvie pridáva predseda parlamentu Andrej Danko (SNS).

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #turizmus #hotelierstvo #Historické hotely Slovenska