Nitriansky Jaguar sa plní, zamestnáva už takmer 2200 ľudí

V nitrianskom závode automobilky Jaguar Land Rover už pracuje takmer 2200 zamestnancov. Podľa spoločnosti vstupuje tohtoročná náborová vlna do svojho finále, v ktorom sa sústreďuje predovšetkým na obsadzovanie pozícií operátorov výroby.

28.06.2019 12:49
debata (11)

Do náboru nových ľudí zapája firma aj svojich zamestnancov. „Tí už odporučili viac ako stovku nových pracovníkov, za každého úspešného kandidáta získajú 250 eur,“ uviedla manažérka pre firemné vzťahy Jaguar Land Rover Miroslava Remenárová. Ako pripomenula, väčšina zamestnancov závodu pochádza z nitrianskeho regiónu, pričom tretinu pracovníkov tvoria ženy.

Priemerný mesačný plat operátorov výroby začína podľa Remenárovej na úrovni 997 eur brutto. Tvorí ho základný tarifný plat, kompetenčný príplatok, mesačný výrobný bonus, 13. plat a 20-eurový príspevok na dopravu.

„Spomedzi zamestnaneckých výhod má vysokú obľubu program voliteľných benefitov v hodnote 300 eur, bezplatná autobusová doprava a stravovanie v jedálňach za jedno euro. Novinkou tohto roku je vernostný bonus,“ povedala Remenárová.

11 debata chyba
Viac na túto tému: #automobilky #Jaguar Land Rover