Orange Slovensko má po dvadsiatich rokoch nového šéfa

Telekomunikačná spoločnosť Orange Slovensko po dvadsiatich rokoch mení vedenie. Novým generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva firmy sa od 1. mája tohto roku stal Federico Colom.

02.05.2019 14:44
debata (2)

Na novej pozícii bude zodpovedný za celkové smerovanie spoločnosti s dôrazom na posilňovanie jej postavenia v oblasti konvergentných a digitálnych služieb, internetu vecí či 5G. Post šéfa prevezme po Pavlovi Lančaričovi, ktorý sa stáva predsedom dozornej rady Orange Slovensko. Informovala o tom spoločnosť prostredníctvom tlačovej správy.

Do spoločnosti Orange Slovensko prichádza Federico Colom zo skupiny Orange, kde od roku 2016 pôsobil na pozícii výkonného viceprezidenta a riaditeľa pre finančný kontroling. V rokoch 2007 až 2016 zastával funkciu riaditeľa úseku financií v Orange Španielsko. V telekomunikačnom biznise pôsobí viac ako 22 rokov na rozličných pozíciách v oblasti komerčných operácií, financií a zákazníckych služieb.

Spoločnosť Orange Slovensko je telekomunikačnou spoločnosťou a najväčším mobilným operátorom na Slovensku. Majiteľom 100 % akcií spoločnosti Orange Slovensko je skupina Orange. Tá zamestnáva 151 tisíc ľudí na celom svete.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #mobilní operátori #Orange Slovensko