KFC otvorilo svoju najväčšiu prevádzku na Slovensku

Sieť rýchleho občerstvenia KFC otvorila vo štvrtok svoju najväčšiu prevádzku na Slovensku v bratislavskom Auparku. V tlačovej správe o tom informovala spoločnosť Queensway Restaurants Slovakia, ktorá sieť občerstvenia prevádzkuje.

01.03.2019 17:41
debata (42)

Sieť rýchleho občerstvenia tak už nie je súčasťou foodcourtu, ale má samostatný priestor. Vďaka zväčšenej kapacite poskytuje viac ako 100 miest na sedenie. Nová prevádzka má priniesť aj iný systém obsluhy. Zákazník si pri jednom okienku objedná a zaplatí za objednávku, jedlo si však vyzdvihne pri inom okienku. „Zvýši sa tak rýchlosť a efektivita obsluhy,“ píše sa v tlačovej správe.

"Okrem otvorenia novej prevádzky sme v týchto dňoch urobili aj významné rozhodnutie investovať 10 –15 miliónov eur do 11 nových prevádzok, ktoré na Slovensku vytvoria približne 300 nových pracovných miest. V blízkej budúcnosti taktiež plánujeme rekonštrukciu existujúcich slovenských prevádzok,“ uviedol Country manager Queensway Restaurants Slovakia Andreas Schindl.

Prvá prevádzka KFC na Slovensku bola otvorená 30. septembra 2006 v Trnave. V súčasnosti sú na Slovensku štyri prevádzky, dve v Bratislave, jedna v Trnave a jedna v Banskej Bystrici. Sieť reštaurácií patrí pod spoločnosť Queensway Group, rodinnú firmu, ktorá sídli v Anglicku. So značkou KFC pokrýva tri trhy – slovenský, rakúsky a anglický.

42 debata chyba
Viac na túto tému: #Potraviny #rýchle občerstvenie #KFC