Vlaky v Bratislave meškali hodiny pre poruchu trakčného vedenia

Vlaková doprava medzi viacerými stanicami v Bratislave bola v noci zo štvrtka na piatok pre poruchu trakčného vedenia na niekoľko hodín prerušená. Vlaky mali výrazné meškania. Na sociálnej sieti o tom informovala Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK).

07.09.2018 07:10
debata

Doprava bola prerušená od štvrtka 20.15 h medzi Hlavnou stanicou, Račou a Vajnormi. Obnovili ju v piatok ráno. „Z dôvodu prerušenej dopravy sú vlaky vedené odklonom cez Bratislava – Nové Mesto. Z tohto dôvodu bude dochádzať k výraznému meškaniu vlakov,“ uviedla ZSSK. Aktuálnu situáciu si môžete skontrolovať na twitteri spoločnosti ZSSK mimoriadne.

Niektoré vlaky mali meškanie viac ako tri až päť hodín. „Sme tu štyri hodiny. Máme informáciu, že má pre nás prísť rušeň a odtiahnuť nás späť na Hlavnú stanicu, ale nevieme, kedy to bude. Spočiatku, keď sme zastavili, tak sme nevedeli, čo sa deje, potom sme sa dozvedeli od sprievodkyne, že padlo vedenie,“ povedala pre TASR jedna z cestujúcich, ktorí uviazli vo vlaku.

Vo vlaku podľa jej slov čakali bez vody a v tme, keďže vypli elektrinu. Niektorí ľudia mali na vlastné riziko odísť po koľajniciach.

debata chyba
Viac na túto tému: #vlaky