UPC v Česku a na Slovensku má spoločný top manažment

Spoločnosti UPC na Slovensku a v Českej republike, ktoré pôsobia ako kábloví operátori, majú s účinnosťou od 1. júna spoločný top manažment.

13.06.2016 14:54
debata

Jeho cieľom je posilniť pozíciu slovenskej a českej prevádzky spoločnosti UPC na obidvoch trhoch. Ako ďalej informovala spoločnosť, nový manažment bude riadiť prevádzkové aktivity v oboch krajinách. Povereným generálnym riaditeľom operátora v oboch krajinách sa stal Martin Miller.

Menovanie spoločného vedenia pre obidve prevádzky je zavŕšením prvej fázy integrácie spoločností UPC v Česku a na Slovensku. UPC začala integrovať svoje prevádzky v ČR a SR v apríli tohto roku. Obidve prevádzky majú celkové pokrytie dva milióny domácností, milión zákazníkov a 1,6 milióna zmlúv na jednotlivé služby. Hlavnými prioritami integrácie UPC, ktorá by mala pokračovať ďalším zlaďovaním a vylepšovaním prevádzkových a rozhodovacích procesov, je posilnenie orientácie na zákazníka a skvalitnenie zákazníckej starostlivosti. "Verím, že jednotný top manažment pre obidve prevádzky prispeje k rýchlejšiemu uvádzaniu inovácií, harmonizácii obchodného prístupu, ako aj posilneniu vďaka úsporám z rozsahu novej prevádzky,“ uviedol Miller.

Spoločnosť UPC patrí medzi najväčších poskytovateľov TV, internetových a telefónnych služieb v Českej republike a Slovenskej republike. Svoje služby poskytuje v 43 mestách Slovenska. Firma je súčasťou spoločnosti Liberty Global plc, najväčšieho medzinárodného poskytovateľa káblových služieb, pôsobiaceho v 14 krajinách.

debata chyba
Viac na túto tému: #UPC