Termálny park Bešeňová zatiaľ majiteľa nemení

Tatry mountain resorts nepotvrdili správu o tom, že by kupovali termálny park Gino Paradise Bešeňová. S informáciou prišiel týždenník Euro, podľa ktorého mal jeden z najstarších a najväčších termálnych parkov na Slovensku kúpiť Pavol Mikušiak, jeden z minoritných akcionárov Tatry mountain resorts a člen dozornej rady.

29.10.2014 17:00
Gino Paradise Bešeňová Foto: ,
Gino Paradise Bešeňová je jeden z najstarších a najväčších termálnych parkov na Slovensku.
debata

Skupina by tak mohla vlastniť dva veľké akvaparky v blízkosti, keďže im patrí neďaleká Tatralandia v Liptovskom Mikuláši. Tatry mountain resorts však uviedli: „Tatry mountain resorts sa nevyjadruje k neuzavretým transakciám. TMR nekupuje Gino Paradise Bešeňová,“ píše sa v reakcii spoločnosti pre denník Pravda. Podobne sa vyjadrilo aj súčasné zastúpenie gruzínskeho majiteľa Nodariho Giorgadzeho. " Gino Paradise Bešeňová sa nepredáva. O aquapark sa za jeho históriu zaujímalo veľa investorov a ku žiadnym neuzavretým rokovaniam sa vyjadrovať nebudeme."

Gino Paradise thermal park Bešeňová sa nedávno rozrástol o novú časť areálu, v ktorom dominuje päť nových bazénov a atrakcie pre deti. Gruzínskemu majiteľovi patrí park od roku 2003. Akvapark zamestnáva približne 150 stálych zamestnancov, počas letnej sezóny je to 250 ľudí.

Návštevnosť má podľa údajov spoločnosti z roka na rok stúpajúcu tendenciu. V roku 2013 to bolo 525-tisíc ľudí a v tomto roku Gino Paradise očakáva návštevnosť približne na rovnakej úrovni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Liptovský Mikuláš #Bešeňová