Najväčšia stavba pri Bratislave rastie. Vodiči na diaľnici D1 vidia stroje v akcii, pozrite sa, ako to tam vyzerá

Križovatka pri Bratislave, ktorá spojí diaľnicu D1 a cestu D4 je veľkou a dôležitou stavbou. Spojí vyťaženú diaľnicu pred hlavným mestom s relatívne novým bratislavským obchvatom. Vodiči, ktorí tadiaľ prechádzajú, určite zaregistrovali, že v okolí stavby manévrujú stroje, ktoré výrazne zmenili okolie. Pozrite si aktuálnu fotogalériu.

07.03.2024 11:16
D1D4 5 Foto:
Stavebné práce na križovatke D1/D4 pri Bratislave.
debata

Zábery nám poskytla Národná diaľničná spoločnosť.

Stavebné práce na križovatke D1/D4 pri Bratislave.
Stavebné práce na križovatke D1/D4 pri Bratislave.
+3Stavebné práce na križovatke D1/D4 pri Bratislave.

Onedlho budú prebiehať prvé väčšie stavebné práce a preto sa vodiči musia na to pripraviť. Diaľničiari vo videu vysvetľujú, ako a kde budú a ako sa im najlepšie vyhnúť.

Práce na vybudovaní strategickej križovatky diaľnic D1 a D4 v rámci rozšírenia úseku D1 Bratislava – Triblavina vstupujú do ďalšej realizačnej fázy. Národná diaľničná spoločnosť (NDS) v pondelok informovala, že si to už vyžiada nevyhnutnú úpravu dopravy. Od 12. marca bude uzatvorený most nad D1, ktorý spája cestu I/61 s Čiernou Vodou, miestnou časťou Chorvátskeho Grobu. Na pôvodnom moste budú frézovať asfaltový kryt vozovky. Následne od 16. do 17. marca je v pláne demolácia spomenutého mosta, z tohto dôvodu bude uzatvorený úsek D1 počas ďalšieho víkendu.

Stavba na križovatke D1/D4
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #križovatka #D1/D4