Developer prišiel s novinkou, ktorá nemá obdobu. Ponúka bývania na skúšku

Spoločnosť ITB Development spustila začiatkom roka predaj bytov ďalšej fázy projektu Čerešne Residence v bratislavskej Dúbravke. Teraz prichádza s novinkou - možnosťou si bývanie v mestskej štvrti najskôr na dve noci vyskúšať.

16.02.2023 10:17
ceresne Foto:
debata

Čo to v praxi pre záujemcov znamená? Po podpísaní rezervačnej zmluvy a zaplatení vratnej kaucie si záujemca o bývanie na skúšku prevezme kľúče od vzorového bytu. V ňom nájde všetko, čo ku komfortnému pobytu potrebuje – chladničku s pitným režimom, vybavenú kúpeľňu, no najmä krásne uprataný a plne zariadený byt – stačí si zabaliť kefku a pyžamom, informuje developer v tlačovej správe.

Na dva dni sa tak stanete plnohodnotnými obyvateľmi Čerešní s možnosťou využívať vnútrobloky s detskými ihriskami, workoutom pre dospelých, komunitnou záhradkou, či petangovým ihriskom. V tretej fáze tieto vnútrobloky doplnia ďalšie funkcie – ihrisko pre deti s drevenými prvkami, lezecká stena a najzelenšia chill out zóna s lavičkami a ležadlami, ako stvorená na relax alebo piknik s rodinou či priateľmi.

bývanie, byty, reality, byt, dom, hypotéka, nehnuteľnosť Čítajte viac Koľko musíte zarábať, aby ste dostali úver na bývanie? Odkladať na jednoizbák potrvá aj 13 rokov

Možnosť otestovať si bývanie na Slovensku nemá obdoby. Záujemcom o bývanie v Čerešniach doprajeme skutočný zážitok pred ich dôležitým životným rozhodnutím, akým výber nového bývania určite je. Ak vás skúšobné bývanie v Čerešniach predsa len nepresvedčí, môžu od rezervačnej zmluvy bez poplatku odstúpiť a bude im vrátená celá výška rezervačného poplatku.

debata chyba
Viac na túto tému: #bývanie #splátky hypotéky