Testovali kvalitu mäsa. Slovenské verzus poľské, nemecké či španielske. Pozrite si výsledky

Najchutnejšie a najzdravšie je čerstvé mäso, teda mäso z farmy a spracovateľského závodu, ktorý je najbližšie k spotrebiteľovi. Potvrdili to aj testy, ktoré od roku 2019 robia na VÚ živočíšnej výroby v Nitre. Iniciovali ich Zväz chovateľov ošípaných spolu s rezortom pôdohospodárstva. Ako testy prebiehajú?

31.01.2023 05:00
Vzhľad mäsa v pôvodných obaloch, po vybalení,...
Vzhľad mäsa v pôvodných obaloch, po vybalení, krajina pôvodu. Kvalitné mäso má bledoružovú farbu.
debata (109)

Výsledky testov si pozrite na fotkách v galérii:

Test kvality mäsa

Meranie kvality mäsa Výskumným ústavom živočíšnej výroby v Nitre.

Fotogaléria
Nakúpi sa mäso z reprezentačnej vzorky obchodov...
Aké vzorky testovali.
+3Vzhľad mäsa v pôvodných obaloch, po vybalení,...
potraviny Čítajte viac Koniec mäsových hodov. Rezne zdraželi o tretinu, jeme prebytky bravčoviny dovezenej z EÚ

© Autorské práva vyhradené

109 debata chyba
Viac na túto tému: #Potraviny #mäso #bravčové