Nová moderná štvrť v Bratislave dostáva finálnu podobu. Pozrite sa, ako prebiehajú práce

Kedysi industriálna štvrť, dnes moderná oblasť na bývanie v Bratislave. Posledná veža číslo 4 v komplexe Sky Park dostáva konečnú podobu.

27.11.2022 09:03
skypark vyhlad Foto:
SKY PARK Tower vizuál.
debata (29)

Na každom poschodí pracujú každý deň množstvo robotníkov, ktorí vykonávajú iné práce. „Kým murovacie práce realizujú naši pracovníci na 22. nadzemnom podlaží, o pár poschodí nižšie, na 17. a 18. podlaží postupne osádzajú okná,“ informuje o pokračovaní prác na Sky Parku na svojom facebookovom profile Alto Real Estate.

SKY PARK Tower v procese výstavby.
SKY PARK Tower v procese výstavby.
+11SKY PARK Tower v procese výstavby.

Bratislavský komplex bude mať aj administratívnu budovu. Ikonickú budovu Sky Park Tower navrhla Zaha Hadid, ako svoj posledný projekt na Slovensku.

Budova bude merať 120 metrov a zdobiť ju má 29 poschodí. V nej sa nachádza 35 tisíc metrov štvorcových kancelárskej plochy a 750 parkovacích miest. K tomu pracovníci vytvorili aj 150 nabíjacích miest pre elektrické vozidlá a nezabudli ani na parkovú zeleň.

SKY PARK Tower vizuál.
SKY PARK Tower vizuál.
+7SKY PARK Tower vizuál.

Administratívna budova funguje na digitálnom ekosystéme, ktorý umožňuje pohyb po budove, privolávanie výťahov a vystavanie priepustiek návštevníkov len prostredníctvom mobilnej aplikácie.

© Autorské práva vyhradené

29 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Sky Park