Tatry zažiaria cisárskym luxusom. Vyrastie tam nový 5 hviezdičkový hotel, pozrite sa ako bude vyzerať

Hotel Lomnica sa od 1. decembra ukáže v novom šate. A to doslova. Nielenže sa pripravuje na príchod cisárskeho kráľovského páru, ale jeho služby dostanú nový rozmer v podobe 5-hviezdičkového štandardu kategorizovaného pre boutique hotely.

18.11.2022 13:19
c Marek Hajkovsky foto hotel LOMNICA exterier... Foto:
V Tatrách pribudne 5-hviezdičkový hotel.
debata (14)

V čase, keď mnoho hotelierov nielen v Tatrách, ale na celom Slovensku zatvára svoje prevádzky a pozorne sleduje energetickú krízu a nepokojný stav vo svete, Hotel Lomnica, prezývaný aj „Prvá dáma Tatier“, napreduje.

Pozrite si galériu, ako bude hotel vyzerať:

Hotel v Tatrách

Hotel Lomnica bude od 1. decembra v novom šate. A to doslova. Nielenže sa pripravuje na príchod cisárskeho kráľovského páru, ale jeho služby dostanú nový rozmer v podobe 5-hviezdičkového štandardu kategorizovaného pre boutique hotely.

Fotogaléria
V Tatrách pribudne 5-hviezdičkový hotel.
V Tatrách pribudne 5-hviezdičkový hotel.
+5V Tatrách pribudne 5-hviezdičkový hotel.

„S myšlienkou piatej hviezdy sme sa pohrávali už dlhšie, nakoľko od začiatku otvorenia hotela sme svoje služby smerovali k poskytovaniu najvyšších štandardov. Na druhej strane nás veľmi silno motivovali a presviedčali recenzie našich klientov, ich spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá, a práve vďaka nim sme odvážne vstúpili do nového konceptu boutique hotela s 5-hviezdičkovými štandardmi. Samozrejme k tomu pristupujeme s pokorou a do určitej miery nás to zaväzuje byť ešte lepšími," hovorí riaditeľ hotela Peter Mudrý. Charakteristickou črtou má byť atmosféra hrejivého rodinného domova, informuje hotel Lomnica.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #hotel #Tatry #Lomnica