Luxusný bratislavský komplex pod hradom zverejnil ceny bytov. Pozrite si tie ceny

V bratislavskom projekte Vydrica je k dnešnému dňu predaných takmer 60 percent bytov z 1. etapy projektu, ktorého výstavba sa spustila v marci 2022. Spoločnosť Vydrica Development sa v tejto fáze projektu rozhodla pre zverejnenie cien všetkých aktuálne voľných bytov na webstránke projektu. Týmto spôsobom chce potenciálnym záujemcom uľahčiť výber vhodného bývania a poskytnúť im maximum informácií o bytoch v aktuálnej ponuke ešte predtým, ako prídu s konkrétnym dopytom.

08.06.2022 11:57
vydrica Foto:
Vydrica
debata (3)

"Rozhodli sme sa zverejniť cenník voľných bytov projektu Vydrica, ktoré máme aktuálne v predaji, aby sme záujemcom uľahčili výber. Sme si vedomí toho, že ideme v zásade proti prúdu, keďže len minimum projektov v bratislavskom Starom Meste ceny bytov zverejňuje. Tento krok nám však príde prirodzený a férový voči ľuďom, ktorí zvažujú rôzne možnosti a chcú si relevantne porovnať projekty v tejto oblasti a rozhodnúť sa, v ktorom by chceli bývať,“ hovorí Juraj Ťahún, riaditeľ predaja v spoločnosti Lucron, zástupca VYDRICA DEVELOPMENT.

Vydrica
Vydrica
+8Vydrica

Developer tradične spúšťa predpredaj bytov v pripravovaných projektoch oslovením existujúcich klientov, obchodných partnerov a zamestnancov a následne umiestňuje byty do verejného predaja. Záujemcovia o kúpu bytu doteraz získavali informáciu o cene na osobnom stretnutí, teraz sa cenu bytu dozvedia priamo z webstránky projektu Vydrica. Ponuku bytov v nízkopodlažných obytných domoch nájdu záujemcovia na webe www.vydrica.com.

Prvá etapa 207 bytov

Prvá etapa projektu Vydrica, ktorej výstavba už prebieha, pozostáva zo 135 malometrážnych bytov (1-, resp. 2-izbových) a 72 väčších bytov (3-, resp. 5-izbových). Cena bytov sa pohybuje v rozmedzí od 6 800 do 11 500 eur za meter štvorcový podlahovej plochy. Byty v projekte Vydrica sa realizujú vo vysokom štandarde, ktorý okrem iného zahŕňa https://www.wilio.sk/…inikove-okna, drevené vrstvené podlahy, bezfalcové interiérové dvere, nadštandardnú sanitu, veľkoformátové gresové dlažby a keramické obklady. Všetky byty v projekte budú vybavené podlahovým kúrením, stropným chladením a napojením na centralizovanú vzduchotechniku s rekuperáciou, vrátane úpravy vlhkosti. Plánovaný termín dokončenia 1. etapy projektu Vydrica je rok 2024, informuje spoločnosť Vydrica.

Ako opisuje Vydrica development po dokončení sa Bratislavčania môžu tešiť na prémiovú architektúru – na fasádach a balkónoch budú použité ušľachtilé omietky, kvalitné tehlové obkladové pásiky, obklady z prírodného kameňa a pod. Všetky materiály sa pred samotnou aplikáciou vzorkujú a tiež podliehajú schvaľovaniu Krajského pamiatkového úradu. Súčasťou fasády sú v neposlednom rade hliníkové okná, zámočnícke výrobky, rôzne typy tieniacej techniky, ktoré spolu s povrchovými úpravami definujú fasádu ako technicky náročnú a kreatívnu zároveň.

Aktuálne sa realizuje spodná stavba

Výstavba 1. etapy bratislavského projektu Vydrica, ktorá sa spustila v marci 2022, sa aktuálne nachádza vo fáze realizácie spodnej stavby. Boli zrealizované podkladové betóny, uzemňovacia sústava bleskozvodu, hydroizolačný systém spodnej stavby, železobetónová doska budov V1 a V2. Priebežne sa realizujú všetky zvislé nosné konštrukcie 3. podzemného podlažia – stĺpy, steny, výťahové šachty.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #ceny #developer #Vydrica