Tím plánu obnovy posilnia ďalší špičkoví odborníci. Jeden je expert na dôchodky, druhý je ekonomický výskumník

Plán obnovy predstavil dve nové mená.

17.01.2022 20:20
plan obnovy a odolnosti SR Foto:
debata (27)

Tím plánu obnovy získal dve nové posily. Ide o ekonóma Martina Šustera a odborníka na investície a dôchodky Jána Šeba.

Martin Šuster je ekonóm, fellow Slovenskej ekonomickej spoločnosti, predseda správnej rady Transparency International Slovensko, lektor na Ekonomickej univerzite v Bratislave a bývalý riaditeľ odboru výskumu v NBS je novou posilou na sekcii plánu obnovy.

Svoje dlhoročné profesionálne skúsenosti využije na pozícii ekonomického analytika na odbore vzdelávania, inovácií a verejných financií.

Eduard Heger Čítajte viac Čas sa kráti a dve kľúčové reformy stoja. Aká je šanca, že prídeme o 458 miliónov z plánu obnovy?

Ján Šebo je odborník na investície a dôchodky, ktorý viedol viacero domácich aj zahraničných výskumných tímov v oblasti dôchodkovej politiky, wealth manažmentu a tvorby investičných stratégií.

Je spoluzakladateľom platformy Oranžová obálka a okrem iného je aj docentom a garantom študijného programu na Ekonomickej fakulte, Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici.

Ján Šebo bude zastávať pozíciu projektového manažéra a ekonóma pre komponent Zdravé, udržateľné a konkurencieschopné verejné financie.

27 debata chyba
Viac na túto tému: #ekonomika #reformy #plán obnovy