Pokračovanie článku: Konečne, hovoria prevádzky, ktoré opäť otvorili svoje brány. Akú majú návštevnosť?

Konečne otvorené

„Konečne!“ takto zneli slová od Mariána Galajdu, tlačového hovorcu Tatry Mountain Resorts (TMR). „Lyžiari a návštevníci hôr to privítali všetkými desiatimi, čoho dôkazom bol záujem o služby gastra hneď v prvý deň otvorenia. V prvom rade to musíme vnímať ako službu lyžiarom a návštevníkom. Tí sa budú môcť konečne najesť v kultivovanom prostredí, a nie postávajúc niekde vedľa bufetu na lyžiach,“ tvrdí Galajda. Čo sa týka zamestnancov, stavy dopĺňajú podľa potreby.

Zo znovuotvorenia gastroprevádzok sa teší aj Ján Laš zo spoločnosti Medusa. „Sme radi, keď máme otvorené a môžeme vítať aspoň nejakých hostí. Samozrejme režim OP, zmenšená kapacita a obmedzený otvárací čas len do 20.00 nás zásadne limitujú. Preto sme stále odkázaní na štátnu pomoc,“ hovorí. Spoločnosť otvorila väčšinu svojich reštaurácií. Ak keď s personálom je to náročné, no zatiaľ ho majú dosť, aj „vďaka“ tomu, že ich nočné kluby a prevádzky postavené na turistoch ostali zatvorené.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #prevádzky #gastro