Bratislavskí vodiči sa tešili dobrej správe. Otvorili nájazdovú vetvu z Bajkalskej cesty na Prístavný most

V Bratislave majú v stredu popoludní otvoriť zrekonštruovanú nájazdovú vetvu v smere z Bajkalskej ulice na Prístavný most do Petržalky. Upozorňuje na to hlavné mesto, odvoláva sa pritom na informácie spoločnosti D4R7 Construction - hlavného zhotoviteľa bratislavského nultého obchvatu (diaľnica D4 a rýchlostná cesta R7).

13.10.2021 14:29
SR D4R7 diaľnica výstavba úsek Bratislava Juh... Foto:
Takto vyzerala mimoúrovňová križovatka Prievoz na rýchlostnej ceste R7 pred pol rokom. Od soboty je už sprístupnená motoristom.
debata (2)

„O opätovnom presmerovaní liniek MHD číslo 96, 196 a 98 na pôvodné trasy cez Prístavný most, tak ako boli pred rekonštrukciou, bude Dopravný podnik Bratislava priebežne informovať," podotkol magistrát.

Obnova nájazdovej vetvy v smere z Bajkalskej ulice na Prístavný most bola súčasťou rozsiahlej rekonštrukcie mimoúrovňovej križovatky Prievoz, v rámci výstavby D4 a R7.

D4R7, obchvat Bratislavy Čítajte viac Takmer dvojmiliardový projekt je veľké fiasko. Kto nesie vinu na nedokončenej križovatke na bratislavskom obchvate?

Uplynulé týždne otvorili 2,2 kilometra dlhý úsek D4 od križovatky Bratislava-Jarovce po križovatku Bratislava-Petržalka (Rusovce) a 6,3 kilometra dlhý úsek rýchlostnej cesty R7 od križovatky Bratislava-Juh po križovatku Bratislava-Nivy (Prievoz). Na konci septembra sprístupnili vodičom 4,3 kilometra dlhý úsek diaľnice D4 vrátane Lužného mosta. Posledné úseky projektu D4/R7 sa otvárajú postupne.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #D4R7