Ministerstvo financií prichádza s prosbou adresovanou záujemcom o zaradenie do žrebovania o očkovaciu prémiu či o sprostredkovateľský bonus

Prosba adresovaná záujemcom o sprostredkovateľský bonus či zaradenie do žrebovania o očkovaciu prémiu.

02.09.2021 16:33
Igor Matovič, lotéria Foto: ,
Igor Matovič
debata (6)

„Prosíme všetkých záujemcov o sprostredko­vateľský bonus či zaradenie do žrebovania o očkovaciu prémiu, aby si na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk pri vypĺňaní formulára vždy skontrolovali svoje osobné údaje. V niektorých prípadoch sa totiž stalo, že sa človek pomýlil v mailovej adrese alebo telefónnom čísle,“ informuje Ministerstvo financií (MF) SR.

Súťažiacemu, ktorý správne vyplní všetky údaje, príde po overení SMS a zároveň aj e-mail. Ak takejto osobe príde len e-mail alebo iba SMS, je pravdepodobné, že sa pri vypĺňaní druhého údaju pomýlil. Takýto súťažiaci by mal následne kontaktovať infolinku na čísle 048/4317222, kde mu pracovníci Ministerstva financií údaje manuálne zmenia či doplnia alebo vyplniť kontaktný elektronický formulár.

očkovanie, Nemecko Čítajte viac Vakcíny znižujú riziko postcovidového syndrómu. Koronavírusom sa po úplnom zaočkovaní nakazilo iba 0,2 % osôb

Druhým prípadom sú ľudia, ktorým bola doručená SMS alebo e-mail o registrácii do očkovacej prémie, no nevedia o tom, že by sa prihlasovali. V týchto prípadoch sa rovnako odporúča kontaktovať infolinku, ktorá dokáže všetky údaje na počkanie vymazať. Na základe obsahu potvrdzujúcej správy následne vedia identifikovať pravdepodobného súťažiaceho, ktorý bude upozornený na to, že pri registrácii zrejme omylom zadal mobilné číslo alebo e-mail inej osoby.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #ministerstvo financií #očkovacia lotéria