Nový diskont otvára pri Bratislave. Ohlasuje svoje ceny až o 40 percent lacnejšie, ako je priemer na trhu

Thomas Philipps, popredný diskontný reťazec v Nemecku pre domov a záhradu, otvorí svoju prvú a zároveň najväčšiu predajňu v blízkosti Slovenska 12. júna 2023, a to konkrétne v Kittsee v Burgendlande. Najnovšia pobočka rodinnej spoločnosti boduje s viac ako 2 000 metrov štvorcových plochy, a je preto s náskokom najväčšou diskontnou predajňou široko ďaleko.

25.05.2023 15:24
Thomas Philipps Kittsee, je najväcší diskontný... Foto:
Thomas Philipps Kittsee
debata (1)

V Nemecku prevádzkujú viac ako 250 obchodov, ktoré denne navštívi viac ako sto tisíc zákazníkov. Od roku 2022 vstúpila táto rodinná spoločnosť úspešne aj na rakúsky trh, kde zatiaľ otvorila štyri predajne, ktoré dokopy za minulý rok navštívil takmer jeden milión návštevníkov. Spoločnosť avizuje, že ponúka výrobky za absolútne trvalo nízke ceny – v priemere o 40 percent výhodnejšie ako je priemer na trhu.

Billa Čítajte viac Vodiči sa dočkajú na cestách prekvapenia. Známa čerpačka prejde premenou, ponúkne nový sortiment

Či ide o potravinový alebo nepotravinový tovar, potreby pre domácnosť, vnútorné zariadenie a dekoratívny tovar, oblečenie, hračky, záhradný nábytok a príslušenstvo, kempingové vybavenie, elektrospotrebiče a oveľa viac – Thomas Philipps ponúka s viac ako 18-tisíc druhmi tovaru širokú paletu výrobkov. Sortiment pobočky sa každý týždeň rozšíri až o 200 akciových a sezónnych výrobkov. Veľká pozornosť, ktorá je v diskontnom segmente jedinečná, sa venuje oblastiam záhrady a potrieb do záhrady, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

„Mimoriadne sa tešíme najmä na to, že vďaka blízkosti k Slovensku a Bratislave, môžeme nadchnúť aj slovenských zákazníkov,“ tvrdí Martin Gaber, konateľ spoločnosti Thomas Philipps pre Rakúsko.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #tovar #diskont