Superlacný diskont dobýja slovenský trh. Action otvára prevádzku v ďalšom meste

Jeden z najrýchlejšie rastúcich nepotravinových diskontov v Európe pokračuje na Slovensku v expanzii. V Topoľčanoch otvára ďalšiu prevádzku. Ide tak v poradí o štvrtú prevádzku, ktorú u nás holandský reťazec od svojho príchodu na slovenský trh v marci 2023 otvára.

18.05.2023 10:24
Action Zvolen - ilustracna fotka Foto:
Holandský diskontný reťazec Action otvára už štvrtú predajňu na Slovensku.
debata (1)

Superlacný reťazec už skôr otvoril dve predajne v Bratislave a jednu vo Zvolene. Ďalšia prevádzka v poradí sa bude nachádzať v topoľčianskom nákupnom centre Jama a bude zamestnávať približne 20 ľudí.

„Naše prvé tri obchody na Slovensku sa tešia veľkej obľube, a preto sme radi, že dnes otvárame už štvrtú predajňu. Tentokrát predstavíme náš unikátny koncept obyvateľom Topoľčian a okolia. Zároveň pripravujeme ďalšie predajne naprieč regiónmi, ktoré otvoríme v priebehu nasledujúcich týždňov,“ informuje v tejto súvislosti Petr Juliš, generálny riaditeľ Action na Slovensku a v Českej republike.

Action, diskontný reťazec, obchod, predaj, zákazník, Čítajte viac Superlacné reťazce sa pobijú o slovenský trh. Po sieti Action k nám môže doraziť známy nemecký diskont

Diskont vo svojej tlačovej správe spresnil, že návštevníci prevádzky sa budú môcť tešiť na širokú ponuku 6-tisíc kvalitných výrobkov z celkovo 14 produktových kategórií, od hračiek cez náradie až po trvanlivé jedlo.

Obchod tiež svojim zákazníkom pripomenul, že viac ako 1 500 produktov stojí menej ako jedno euro, pričom priemerná cena všetkých výrobkov nie je ani dve eurá.

Action, diskontný reťazec, obchod, predaj, zákazník, Čítajte viac Nový lacný reťazec ukázal akciovú ponuku. Nakúpite desiatky produktov za smiešne ceny

Napriek tomu, že reťazec u nás rozbehol svoju prvú prevádzku až v roku 2023, svoje distribučné centrum v blízkosti hlavného mesta, z ktorého zásoboval rakúske a nemecké predajne, otvoril už v roku 2021.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action #diskont