Banka, ktorá vám uľahčí podnikanie. K účtu získate množstvo benefitov

Ak ste sa vrhli na vlastný biznis, okrem mnohých povolení, potvrdení a dokladov venujte zvýšenú pozornosť aj podnikateľskému účtu, ktorý si musíte otvoriť. Okrem neho vám správna banka ponúkne aj mnohé novinky, ktoré vám ušetria kopu času a uľahčia život.

20.01.2023 00:00
Tatra banka, pr nepouzivat Foto:

Je rozumné vybrať si najvhodnejší typ účtu s balíkom služieb a znížiť si tak priemerné náklady za využívanie každodenných bankových služieb. Čo banka, to rôzna ponuka, preto zvažujte pozorne. Tatra banka napríklad ponúka až 3 typy účtov. Ak ste sa rozhodli podnikať ako živnostník, máte možnosť otvoriť si nový podnikateľský účet pre živnostníkov a slobodné povolania cez aplikáciu Tatra banka a získate 100 % zľavu z poplatku za jeho vedenie až na 12 mesiacov. K novému účtu vám v banke pribalia benefity na rozbeh vášho biznisu v hodnote viac ako 760 eur.

V prípade, že ste si založili jednoosobovú s. r. o., môžete si v aplikácii banky otvoriť digitálny podnikateľský účet Tatra Business online a takisto získate 100 % zľavu z poplatku za jeho vedenie až na 12 mesiacov.

Ešte ste so svojím biznisom ani poriadne nezačali a peniaze sa už rýchlo rozkotúľali? K podnikateľskému účtu môžete získať aj úver vo výške 2000 eur, ktorý vám pomôže prekonať aj náročnejšie obdobie. S úverom je spojených aj niekoľko benefitov, s ktorými výzvu, akou začiatok podnikania určite je, hravo zvládnete.

Stačí pár klikov

Pri výbere banky, ktorej zveríte svoje zarobené peniaze, sa pozerajte aj na možnosť riešiť platby on-line. Internet banking a bankové aplikácie sú už dnes nevyhnutnosťou. Cez mobilnú aplikáciu Tatra banka si napríklad viete rýchlo a jednoducho zobraziť zostatky a pohyby na účte alebo kreditnej karte, odoslať platby, nastaviť si trvalý príkaz alebo inkaso, aktualizovať osobné údaje z občianskeho preukazu, nastaviť denné limity na debetnej alebo kreditnej karte podľa potreby a mnoho iného.

Doba je rýchla, a tak je úspora času pri práci s vašimi financiami veľmi dôležitá. Už nemusíte kvôli každému prevodu utekať do banky, stačí Internet banking a budete prekvapení ako dnes funguje moderné bankovníctvo. Po pár klikoch získate dokonalý prehľad o stave vašich financií. Okrem štandardných platieb a výpisov aj správu trvalých príkazov, investovanie do fondov alebo správu svojho doplnkového dôchodkového sporenia. Máte účet aj v inej banke? Žiadny problém. V tomto prípade si viete vybrané účty pridať do svojho Internet bankingu v záložke Účty v iných bankách.

Párovanie platieb k faktúram

Tatra banka ponúka možnosť získať okamžitý prehľad o dianí na vašich účtoch aj bez toho, aby ste sa museli prihlasovať do Internet bankingu alebo mobilnej aplikácie. Prostredníctvom API rozhrania si môžete automaticky sťahovať výpisy a párovať platby k faktúram či objednávkam. O čo ide? Premium API – účty je služba, ktorá umožňuje bezpečný a automatizovaný prístup k informáciám o dianí na vašich účtoch cez API rozhranie. Vďaka tomuto prepojeniu môžete pristupovať k pohybom a zostatkom na vašich účtoch cez váš účtovný alebo fakturačný systém a umožniť tak automatické párovanie platieb k faktúram alebo automatické odosielanie tovaru. Služba je dostupná 24/7 a informácie o pohyboch alebo zostatkoch sú dostupné okamžite po pripísaní prostriedkov na platobný účet.

Nie nadarmo sa hovorí, že čas sú peniaze. Tatra banka vám pomôže získať kontrolu nad vaším časom. A ten ako podnikateľ určite oceníte.

chyba