Bankové poplatky budú opäť drahšie. V ČSOB za platbu na pobočke dáte dvojnásobok

ČSOB od 1. septembra zmení poplatkovú politiku. Zmeny sa dotknú účtov, bezhotovostných platobných operácií a SEPA platieb. Spoločnosť pri niektorých službách výšku poplatku zdvojnásobila a niekde poplatky viditeľne znížila. Informoval o tom Finančný kompas.

08.07.2022 11:44
čsob Foto: ,
Ilustračné foto.
debata (7)

Odoslaná platba v pobočke banky bude za poplatok 12 eur, aktuálne je to ešte 6 eur. Zrýchlená platba elektronicky bude klienta stáť 20 eur, čo bude pokles z ceny 33 eur.

Poplatok za zmenu a zrušenie platobných príkazov v pobočke banky sa zvýši zo 6 eur na 12 eur. Poplatok za urgentnú elektronickú eurovú platbu v reálnom čase sa zníži z 50 eur na 20 eur. Cena za zahraničný trvalý platobný príkaz v pobočke sa zvýši zo 6 eur na 12 eur.

rodina, obchod, potraviny, nákup, zálohovanie Čítajte viac Čakajú nás dva roky drahoty. Kto bude ohrozený najviac?

ČSOB do konca roka 2007 pôsobila na Slovensku ako pobočka zahraničnej banky. Od 1. januára 2008 sa stala samostatnou akciovou spoločnosťou s vlastným predstavenstvom. ČSOB patrí do skupiny KBC, pričom belgická skupina vlastní v slovenskej banke 100-percentný podiel na hlasovacích právach. V októbri 2021 sa ČSOB zlúčila s OTP Bankou, maďarská OTP Bank svoj podiel na Slovensku predala KBC Bank.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #inflácia #banky #poplatky #platby