RegioJet obnovuje prevádzku vlakov medzi Prahou, Bratislavou a Žilinou

Už v piatok popoludní odchádza spoj z českej metropoly s príchodom večer do Bratislavy a Žiliny, v sobotu ráno sa vydá na cestu opačným smerom.

01.10.2021 14:23
RegioJet Foto: ,
debata (2)

Spoločnosť RegioJet obnovuje prevádzku vlakov na trase medzi Prahou, Bratislavou a Žilinou. Už v piatok popoludní odchádza spoj z českej metropoly s príchodom večer do Bratislavy a Žiliny, v sobotu ráno sa vydá na cestu opačným smerom. Ako informoval dopravca, medzi Žilinou a Bratislavou vlaky zastavujú v staniciach Považská Bystrica, Púchov, Trenčianska Teplá, Trenčín, Nové Mesto nad Váhom, Piešťany a Trnava. Tieto mestá tak po novom získajú opäť priame spojenie vlakom RegioJet s Bratislavou, Brnom a Prahou.

SR Doprava Doležal ZSSK Podpis Zmluva Súpravy Nové BAX Čítajte viac Železničnej spoločnosti chýbajú rušňovodiči. Z nárokov však nemienia poľaviť, cez skúšky a psychotesty neprejde každý

„Medzi Bratislavou a Prahou budú žlté spoje RegioJet chodiť po novom štyrikrát denne v každom smere – rovnako ako pred pandémiou. Trikrát denne spoje Bratislava – Brno – Praha a späť a raz denne Žilina – Bratislava – Brno – Praha a späť,” uviedol hovorca RegioJetu Aleš Ondrůj. Spoločnosť prevádzkuje trikrát denne v každom smere aj vlakové spojenie na trase Košice – Žilina – Ostrava – Praha, vrátane nočného spoja Košice – Praha a späť. Na vlakové spoje nadväzujú vo Vrútkach, Kysaku a Košiciach autobusové spoje v smere Banská Bystrica, Zvolen, Svidník, Stropkov, Prešov, Vranov, Humenné a Mukačevo.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #železnice #vlak #RegioJet