Bistro budúcnosti Bite&Byte. Technologické bistro, ktoré mení pohľad na gastronómiu

Jedinečný gastronomický fenomén v podobe holistického bistra bol predstavený v Bratislave. Na začiatku vznikla aplikácia, ktorá sa pretransformovala až do podoby celého reštauračného systému. Nový koncept začal vznikať počas pandémie. Za jeho stvorením stoja podnikatelia Filip Štefanička a Samuel Pokorný.

31.08.2021 09:45
Bisto autor Bite Byte 1 Foto:
Bite&Byte
debata (1)

Aplikácia Bite&Byte je ľahko a bezplatne stiahnuteľná do každého druhu smartfónu. Na nej je založené celé bistro. Zákazníci vidia kompletné zloženie jedál a nápojov. Vedia si nastaviť svoje stravovacie preferencie, môžu si vymazať rôzne ingrediencie, dokonca vybrať si stôl a obsluhu. Sami si objednajú a zaplatia, takže kontakt s personálom je minimálny.

Bite&Byte myslí ekologicky

V bistre okrem zaujímavého gastronomického a technologického zážitku sa snažia myslieť viac ekologicky. Namiesto klasického, papierového menu ho ponúkajú vo forme aplikácie. Digitálne menu dáva priestor pravidelne obmieňať ponuku a tak sa vyvarovať zbytočnému odpadu v kuchyni. Ďalšie plus na tom je, že jedlo je stále pripravované čerstvé. V kuchyni sa netlačia bonovacie lístky, tie nahradili prípravným displejom.

VIDEO: Pozrite si, ako to vyzerá v bistre Bite&Byte.
Video
Holistické bistro Bite&Byte

V hotovosti v bistre nezaplatíte a účet sa posiela elektronicky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #gastronómia #bistro #Bite&Byte