Taxi odvoz Bolt prichádza do ďalšieho mesta. Na prvé jazdy tam ľudia majú zľavu

Bolt dorazil do Trenčína so službou taxi odvozu. Platforma tak už pôsobí vo všetkých krajských mestách.

10.06.2021 11:38
taxík, taxislužba, autá Foto: ,
Viacerým vodičom taxislužby Taxify (Bolt) nevyplácali peniaze, ktoré zarobili.
debata

Autami Bolt sa tak dá zviesť v každom krajskom meste na Slovensku. Pri príležitosti štartu platformy v ďalšom meste dostanú obyvatelia Trenčína na prvých desať jázd 50-percentnú zľavu z ceny. Auto si môžu objednať cez aplikáciu Bolt dostupnú na Google Play i App Store.

„Bolt nejazdí iba vo väčších mestách ako sú Bratislava a Košice, ale čoraz viac sa rozširujeme aj do regiónov. Spoľahlivý odvoz za dostupné ceny budú mať teraz na dosah aj Trenčania. A okrem toho aj možnosť stať sa partnerskými vodičmi a zarobiť si šoférovaním,” hovorí Eduard Suchánek, Country Manager platformy Bolt na Slovensku.

kolobežka, Bolt Čítajte viac Estónsky start-up Bolt získal od investorov 150 miliónov eur

Cez aplikáciu, ktorá je prepojená s platobnou kartou, sa dá za jazdu hneď aj zaplatiť. Pred objednaním jazdy sa cestujúcemu zobrazí konečná cena za prepravu a po objednaní aj meno vodiča a typ vozidla. Aplikácia dokáže okrem toho ukazovať v reálnom čase užívateľovi, ako sa vozidlo približuje. Cestujúci môžu vodiča hodnotiť a prispievať tak k zvyšovaniu kvality služieb.

Partnerskí vodiči Boltu si sami môžu zvoliť, kedy chcú počas dňa či noci pracovať. Jazdia iba vtedy, keď im to vyhovuje. Podľa Suchánka je v pláne pridať v tomto roku aj ďalšie mestá. Prvým mestom na Slovensku, v ktorom si ľudia mohli objednávať odvoz cez inovatívnu platformu bola Bratislava. V hlavnom meste spustil Bolt svoje služby ešte v roku 2016. Postupne sa pridali Košice, Banská Bystrica, Žilina, Trnava a ďalšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Trenčín #bolt #taxi