Všeobecná zdravotná poisťovňa modernizuje svoju pobočkovú sieť

Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) v rámci nedávnej zmeny organizačnej štruktúry mení aj prístup k svojej pobočkovej sieti. Prioritou týchto zmien v pobočkovej sieti je podľa vyjadrení spoločnosti predovšetkým efektívnosť a proklientsky servis. V rámci pilotnej fázy už prešli premenou tri pobočky VšZP, a to veľká pobočka v Trnave, stredná pobočka v Senici a malá pobočka v Piešťanoch. Cieľom týchto zmien je vybudovať modernú a kvalitnú sieť pobočiek po celom Slovensku. Poisťovňa zruší klientske centrá v Giraltovciach, Veľkých Kapušanoch, Kolárove a v Handlovej.

26.01.2021 09:10
debata (1)

Poisťovňa informovala aj o personálnych zmenách. Neodmysliteľnou súčasťou týchto zmien sú transparentné výberové konania na nové pozície riaditeľov pobočiek a manažérov zdravotnej poisťovne. Do výberových konaní sa mohli prihlasovať aj súčasní zamestnanci, ktorí budú mať definované nové kompetencie. Sieť už nebude rozdelená na pobočky a expozitúry, ale budú už len pobočky so svojím riaditeľom.

Predmetom činnosti spoločnosti Všeobecná zdravotná poisťovňa je vykonávanie verejného zdravotného poistenia v súlade so zákonom o zdravotných poisťovniach. Je najväčšou zdravotnou poisťovňou na Slovensku.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #modernizácia #Všeobecná zdravotná poisťovňa